Prostreno.cz

Studená polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy s malinovým octem a zázvorem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 235 kJ / 56 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky.
  2. Vývar nalijte do hrnce, přidejte do něj nakrájenou zeleninu, pepř, celý zázvor a podle chuti osolte, vařte asi 20 minut,dokud řepa nezměkne.
  3. Z hotové polévky odstraňte pepř a zázvor.
  4. Polévku rozmixujte, dochuťte cukrem, malinovým octem a dejte polévku vychladit.
  5. Podávejte s kopečkem zakysané smetany a snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,60g
  • Sacharidy:

    214,60g
    • Cukry:

      120,00g
  • Tuky:

    25,37g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 56 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení



Podobné recepty

Česnečka s toustem

(15 hlasů)
50min
489 kJ

Polévka s houbami shiitake

(14 hlasů)
30min
171 kJ

Polévka z hub enoki

(14 hlasů)
30min
717 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Studená polévka z červené řepy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat