Prostreno.cz

Pečený bůček

Velmi jednoduchý recept na pečený bůček z asijské kuchyně.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 1176 kJ / 281 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy3g
tuky22g

Ingredience na

  • 1 kg bůčku
  • 2 špetky soli
  • 200 ml vody
  • Na marinádu
  • 50 ml sojové omáčky tamari
  • 4 lžíce rýžového vína
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžička mletého zázvoru

Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu promíchejte.
  2. Bůček nakrájejte na větší kousky, maso uložte do vhodné misky a potřete marinádou.
  3. Přikryjte a marinujte přes noc. Maso alespoň jednou otočte.
  4. Troubu předehřejte na 200 °C.
  5. Maso dejte do pekáčku, lehce osolte, podlijte 200 ml vody a pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,20g
  • Sacharidy:

    131,00g
    • Cukry:

      99,60g
  • Tuky:

    30,70g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 281 kcal

35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení



Podobné recepty

Plněné taštičky z listového těsta

(18 hlasů)
1h a 20min
971 kJ

Mleté maso se zázvorem

(12 hlasů)
50min
793 kJ

Vepřové kotlety s jablky

(16 hlasů)
1h a 20min
822 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečený bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat