Prostreno.cz

Plněná vepřová panenka

Vepřová panenka plněná smetanovým sýrem, zabalená v anglické slanině.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 5min

    30min příprava

    35min vaření

  • 1102 kJ / 263 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny23g
sacharidy3g
tuky20g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 150 g smetanového sýra Philadelphia
  • 0,5 šálku oblíbených nasekaných bylinek
  • 2 ks sušených rajčat v oleji
  • 6 - 9 plátku anglické slaniny
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku rozdělte podle velikosti na 2-3 kousky.
  2. Každý kousek rozřízněte tak, aby vznikl plátek.
  3. Maso naklepejte, osolte a opepřete.
  4. Sýr, nasekaná rajčata a bylinky promíchejte v misce.
  5. Sýrovou směsí potřete maso a zarolujte.
  6. Každý kousek masa obalte plátky anglické slaniny.
  7. Maso dejte do vymazané zapékací misky, přikryjte a pečte 25-35 minut, podle velkosti rolky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,69g
  • Sacharidy:

    83,66g
    • Cukry:

      26,34g
  • Tuky:

    195,00g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 263 kcal

32

minut jízdy na kole

25

minut běhu

78

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové pečené na jablkách

(13 hlasů)
1h a 20min
510 kJ

Karbanátky z vepřového masa

(14 hlasů)
2h a 30min
928 kJ

Pomalu pečený bůček

(14 hlasů)
2h a 50min
1127 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová panenka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat