Prostreno.cz

Kedlubnová polévka

Jemný, zeleninový krém.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 283 kJ / 67 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na

  • 2 ks kedlubny
  • 150 g mraženého hrášku s mrkví
  • 70 g másla
  • 1 l domacího zeleninového vývaru - nebo kuřecího vývaru
  • 200 ml mléka, nebo smetany
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  1. Oloupanou kedlubnu nakrájejte na malé kostičky. Pokud máte u kedlubny malé lístečky, nasekejte je a přidejte do polévky.
  2. Na rozehřáté máslo nasypte pokrájenou kedlubnu, lístky kedlubny, hrášek s mrkví a minutu míchejte.
  3. Zalijte vývarem a vařte doměkka.
  4. Polovinu polévky rozmixujte a promíchejte s nerozmixovanou polévkou.
  5. Do polévky přidejte mléko, nebo smetanu a podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,80g
  • Sacharidy:

    27,70g
    • Cukry:

      6,80g
  • Tuky:

    85,80g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 67 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z batátů a brokolice

(17 hlasů)
55min
322 kJ

Thajská kuřecí polévka

(9 hlasů)
1h a 5min
289 kJ

Sýrová polévka

(15 hlasů)
45min
302 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat