Prostreno.cz

Polévka z tresky

Norská rybí polévka z tresky s bílou ředkví.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 139 kJ / 33 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy1g
tuky2g

Ingredience na

  • 1 ks velké cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1,5 l vody
  • 300 g filé tresky nebo jiné ryby - můžou být mražené
  • 150 g bílé ředkve
  • 1 špetka sušeného koriandru
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 špetka sušeného tymiánu
  • 2 špetky soli
  • 0,5 lžičky sypkého zeleninového ochucovadla

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli,přidejte nakrájené rybí maso (v mraženém filé by neměly být kostičky), na kostky nakrájenou ředkev, zalijte vodou, přidejte koření, ochucovadlo, bylinky a vařte 15-20 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,30g
  • Sacharidy:

    83,90g
    • Cukry:

      8,80g
  • Tuky:

    222,05g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 33 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

9

minut uklízení



Podobné recepty

Hrášková polévka s mátou

(11 hlasů)
30min
294 kJ

Krémová česnečka

(18 hlasů)
55min
494 kJ

Krémová polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
1h a 5min
238 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z tresky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat