Prostreno.cz

Italská rybí polévka

Rybí polévka s rajčaty a špagetami.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 217 kJ / 51 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na

  • 1,5 l vody
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks bobkového listu
  • 500 g rybího masa
  • 1 ks mrkve
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 2 ks rajčat - oloupaná
  • 50 g suchých špaget
  • 2 lžíce koriandru - nasekaného
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Vodu přiveďte k varu, přidejte oloupanou nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, bobkový list a ryby. Vařte 20 minut. Vývar sceďte.
  2. Na oleji s máslem orestujte oloupanou, nakrájenou mrkev, přidejte oloupaná, nakrájená rajčata a zalijte rybím vývarem.
  3. Přidejte nalámané špagety a vařte, až jsou špagety uvařené.
  4. Do polévky přidejte obrané rybí maso a nasekaný koriandr.
  5. Prohřejte, podle potřeby dochuťte solí a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,07g
  • Sacharidy:

    139,71g
    • Cukry:

      11,80g
  • Tuky:

    209,31g
  • Vláknina:

    37,20g

Aktivita pro spálení: 51 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

15

minut uklízení



Podobné recepty

Krémová polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
1h a 5min
238 kJ

Fazolová polévka s párkem

(18 hlasů)
45min
286 kJ

Sójová polévka

(14 hlasů)
55min
541 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Italská rybí polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat