Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Těstoviny s kuřecím masem

lentilka
6hlasů
Hodnotit

1h a 30min

30min příprava

60min vaření

805 kJ

energetická hodnota na 100g

130 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky19g sacharidy14g bílkoviny

Nejen Italská klasika: těstoviny, kuřecí maso a sýr.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g špaget
  • 400 g kuřecích prsou
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • Na omáčku
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 200 g strouhaného eidamu - nebo jiného sýra
  • 150 ml mléka, nebo smetany
  • 1 lžička soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • Na posypání
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  • Kuřecí prsa uvařte v malém množství osolené vody do měkka. Uvařené maso nakrájejte na malé kousky.
  • Na velké, hluboké pánvi rozehřejte olej, přidejte jemně nasekaný česnek a půl minuty restujte.
  • Posypte moukou a promíchejte.
  • Přilijte kuřecí vývar, mléko a přiveďte vše k varu.
  • Nechte 10 minut vařit, poté vmíchejte strouhaný sýr, podle chuti osolte, opepřete a míchejte, dokud se sýr nerozpustí. Omáčku dejte stranou.
  • Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Uvařené sceďte a nechte důkladně okapat.
  • Těstoviny smíchejte s omáčkou a kuřecím masem.
  • Vše prohřejte, posypte petrželkou a podávejte.
Vepřové maso s paprikovou omáčkou

Vepřové maso s paprikovou omáčkou

1 hlas
55min 966kJ 215 Kč
Masová roláda

Masová roláda

1 hlas
3h a 5min 1390kJ 180 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Tagliatelle s pestem a sýrem

Tagliatelle s pestem a sýrem

15 hlasů
45min 1014 kJ 105 Kč
Kolínka s lilkem

Kolínka s lilkem

16 hlasů
55min 699 kJ 99 Kč
Špenátové ravioli

Špenátové ravioli

25 hlasů
0min 811 kJ 85 Kč
Špagety s jednoduchou omáčkou

Špagety s jednoduchou omáčkou

15 hlasů
50min 656 kJ 50 Kč
Špagety s restovaným česnekem

Špagety s restovaným česnekem

20 hlasů
30min 1399 kJ 40 Kč
Těstoviny s uzeným kuřecím masem

Těstoviny s uzeným kuřecím masem

15 hlasů
1h a 5min 987 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření