Prostreno.cz

Cuketové carpaccio

Carpaccio se nejčastěji podává jako předkrm.

  • 45min

    45min příprava

  • 955 kJ / 228 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky21g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté cukety nakrájejte na tenké plátky.
  2. Plátky uložte na plech vyložený papírovými ubrousky, cuketu osolte a nechte je 20 minut „vypotit“.
  3. V pánvi opražte nasucho oříšky.
  4. Plátky cukety uložte na talíř, pokapejte je citronovou šťávou a olejem.
  5. Cuketu posypte oříšky, nasekanou bazalkou a na cukety položte kuličky sýra.
  6. Posypte chilli vločkami, hrubě mletým pepřem a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,70g
  • Sacharidy:

    110,44g
    • Cukry:

      20,05g
  • Tuky:

    172,90g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 228 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

(4 hlasů)
25min
331 kJ

Marinovaná cuketa jako předkrm

(1 hlasů)
40min
483 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Cuketové carpaccio

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat