Prostreno.cz

Pečené vepřové koleno

Recept na pečené vepřové koleno s pivem.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1146 kJ / 274 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky26g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pivo promíchejte se skořicí, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Přidejte 2 snítky nasekaného rozmarýnu a 2 snítky nasekaného tymiánu. Omytá kolena do této marinády naložte a nechte přikryté v lednici minimálně 4 hodiny. Občas kolena v marinádě otočte.
  2. Kolena i s marinádou přeložte do pekáčku, přidejte celé snítky rozmarýnu a tymiánu a pečte přikryté v troubě přibližně 2 hodiny.

TIP:

K pečemí můžete použít i černé pivo.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,00g
  • Sacharidy:

    267,00g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    56,88g
  • Vláknina:

    137,00g

Aktivita pro spálení: 274 kcal

34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

81

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená žebírka na medu

(22 hlasů)
2h a 5min
1119 kJ

Vepřová žebírka v marinádě z whisky

(22 hlasů)
1h a 50min
1318 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Anetka22
20.08.2016
moniika
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené vepřové koleno

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat