Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí polévka s těstovinou

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

326 kJ

energetická hodnota na 100g

125 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky12g sacharidy5g bílkoviny

Polévka, která zasytí i ty největší jedlíky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g hovězí maso na polévku
  • 1 ks větší kedlubny
  • 1/2 ks celeru s natí
  • 4 ks mrkve
  • 1 ks petržele
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 2 ks cibule
  • 150 g uvařené těstoviny - např. mušličky
  • 6 kuliček pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Omyté maso dejte vařit do 2,5 litru vody. Očištěnou mrkev, petržel, kedlubnu, celer nakrájejte na velké kusy a spolu s cibuli přidejte asi po půl hodině vaření.
  • Pak přidejte celý pepř a kostku bujónu. Vařte až je maso měkké.
  • Těsně před dovařením přidejte 3 menší stonky natě celeru.
  • Polévku podle chuti osolte a podávejte s těstovinou.
Vepřové maso s paprikovou omáčkou

Vepřové maso s paprikovou omáčkou

7 hlasů
55min 966kJ 215 Kč
Masová roláda

Masová roláda

6 hlasů
3h a 5min 1390kJ 180 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Krupicové nočky do polévky

Krupicové nočky do polévky

10 hlasů
30min 1010 kJ 29 Kč
Gulášová polévka

Gulášová polévka

12 hlasů
1h a 30min 317 kJ 90 Kč
Hrášková polévka

Hrášková polévka

11 hlasů
30min 491 kJ 85 Kč
Polévka z bílého zelí

Polévka z bílého zelí

8 hlasů
45min 317 kJ 65 Kč
Bílá česnečka

Bílá česnečka

13 hlasů
25min 333 kJ 60 Kč
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

11 hlasů
30min 166 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření