Prostreno.cz

Hovězí polévka s těstovinou

Polévka, která zasytí i ty největší jedlíky.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 413 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy13g
tuky3g

Ingredience na

  • 300 g hovězí maso na polévku
  • 1 ks větší kedlubny
  • 1/2 ks celeru s natí
  • 4 ks mrkve
  • 1 ks petržele
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 2 ks cibule
  • 150 g uvařené těstoviny - např. mušličky
  • 6 kuliček pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Omyté maso dejte vařit do 2,5 litru vody. Očištěnou mrkev, petržel, kedlubnu, celer nakrájejte na velké kusy a spolu s cibuli přidejte asi po půl hodině vaření.
  2. Pak přidejte celý pepř a kostku bujónu. Vařte až je maso měkké.
  3. Těsně před dovařením přidejte 3 menší stonky natě celeru.
  4. Polévku podle chuti osolte a podávejte s těstovinou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,93g
  • Sacharidy:

    183,12g
    • Cukry:

      24,20g
  • Tuky:

    23,06g
  • Vláknina:

    37,10g

Aktivita pro spálení: 98 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Krupicové nočky do polévky

(13 hlasů)
30min
1012 kJ

Gulášová polévka

(13 hlasů)
1h a 30min
409 kJ

Hrášková polévka

(12 hlasů)
30min
468 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí polévka s těstovinou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat