Prostreno.cz

Treska s celerem a pórkem

Jemné rybí maso v kombinaci se zeleninou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 347 kJ / 82 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev a celer nakrájejte na nudličky, očištěný pórek na proužky. Zázvor jemně nasekejte. Na pánvi s máslem zeleninu se zázvorem orestujte.
  2. Osolené, opepřené steaky vložte do vařícího vývaru a povařte na slabém ohni 8-10 minut.
  3. Rybí steaky vyndejte z vývaru a podávejte s orestovanou zeleninou posypané nasekaným koriandrem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,73g
  • Sacharidy:

    119,02g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    105,21g
  • Vláknina:

    34,10g

Aktivita pro spálení: 82 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na zelenině

(8 hlasů)
55min
471 kJ

Treska na hrášku

(12 hlasů)
40min
394 kJ

Treska s pikantní hořčicí

(10 hlasů)
50min
519 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Treska s celerem a pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat