Prostreno.cz

Játrová paštika

Jednoduchá paštika z hovězích jater.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 2h a 15min

    15min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1266 kJ / 302 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy21g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Slaninu a očištěná játra nakrájejte na větší kostky, vložte do připraveného římského hrnce, přidejte cibuli, pepř a hřebíček.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 2 hodiny.
  3. Odstraňte cibuli, hřebíček a maso umelte. Podle chuti osolte a promíchejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,90g
  • Sacharidy:

    141,10g
    • Cukry:

      13,34g
  • Tuky:

    59,55g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 302 kcal

37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení



Podobné recepty

Pomazánka z hermelínu

(13 hlasů)
20min
1157 kJ

Hummus

(9 hlasů)
20min
1373 kJ

Pomazánka s Moravankou

(9 hlasů)
20min
1151 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

hedvika
10.05.2016
moniika
31.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Játrová paštika

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat