Prostreno.cz

Dušené vepřové

Vepřové maso dušené s bylinkami.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 517 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájejte na kostky a orestujte na oleji.
  2. Přidejte kuřecí vývar a bylinky. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte bez pokličky 30 minut.
  3. Přidejte brambory, fazole a duste 10 minut.
  4. V malém množství vody rozmíchejte mouku, přidejte ji k masu a vařte ještě 10 minut, nebo až je maso měkké.

TIP:

Omáčku můžete zjemnit smetanou.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,20g
  • Sacharidy:

    300,50g
    • Cukry:

      12,73g
  • Tuky:

    142,94g
  • Vláknina:

    95,00g

Aktivita pro spálení: 123 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
499 kJ

Hovězí tokáň

(11 hlasů)
1h a 50min
935 kJ

Dušené vepřové maso

(8 hlasů)
55min
738 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
09.05.2016
heenna
05.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dušené vepřové

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat