Prostreno.cz

Pikantní fazolový guláš

Fazolový guláš s vepřovým masem na pivu.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 403 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • 200 g fazolí - nejlépe předvařených
  • 3 stroužky česneku
  • 2 bobkové listy
  • 3 lžíce oleje
  • 2 ks cibule
  • 3 ks papriky
  • 400 g vepřové plece
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • 2 špetky chilli
  • 200 ml vepřového vývaru
  • 200 ml piva
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na kostky orestujte na oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Zaprašte moukou a promíchejte.
  2. Fazole propláchněte vodou a přidejte k masu.
  3. Přidejte bobkový list, kmín, chilli, podlijte vývarem, pivem a za občasného míchání uvařte doměkka.
  4. Přibližně v polovině vaření přidejte nakrájenou papriku.
  5. Před koncem vaření přidejte rajský protlak a podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,30g
  • Sacharidy:

    262,90g
    • Cukry:

      14,00g
  • Tuky:

    150,83g
  • Vláknina:

    59,00g

Aktivita pro spálení: 96 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborový guláš

(14 hlasů)
40min
370 kJ

Kuřecí guláš se smetanou

(12 hlasů)
55min
647 kJ

Guláš ze dvou druhů masa

(16 hlasů)
2h a 0min
666 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní fazolový guláš

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat