Prostreno.cz

Telecí plátky v anglické slanině

Plátky telecího masa zabalené ve slanině, dušené na bílém víně.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 884 kJ / 211 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy5g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Plátky masa zabalte do slaniny a jen opepřete. Nemusíte solit slanina je dost slaná.
  2. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte víno a hovězím vývar.
  3. Přidejte maso a duste do měkka.

TIP:

Pokud chcete mít maso „luxusnější", zabalte plátky masa do panchetty.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,30g
  • Sacharidy:

    91,60g
    • Cukry:

      17,14g
  • Tuky:

    223,90g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 211 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí řízky s omáčkou a polentou

(12 hlasů)
45min
801 kJ

Telecí kotleta s grilovanou cuketou

(10 hlasů)
2h a 50min
539 kJ

Telecí na Madeiře

(15 hlasů)
1h a 20min
541 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí plátky v anglické slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat