Prostreno.cz

Chřestová polévka

Chřestová polévka s parmazánem a rýží.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 414 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy11g
tuky4g

Ingredience na

  • 100 g strouhaného parmezánu
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 200 g chřestu
  • 100 g vařené rýže - nejlépe arborio
  • 150 ml bílého vína
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Do vývaru vložte očištěný, nakrájený chřest a vařte 5 minut.
  2. Přidejte víno, uvařenou rýži, sýr, polévku prohřejte a dochuťte pepřem.
  3. Před podáváním můžete polévku pokapat olivovým olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,30g
  • Sacharidy:

    158,90g
    • Cukry:

      7,84g
  • Tuky:

    131,40g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 98 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z lišek

(13 hlasů)
50min
315 kJ

Polévka z řapíkatého celeru

(9 hlasů)
45min
369 kJ

Polévka z ředkviček

(14 hlasů)
30min
264 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Chřestová polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat