Dobrá energie v ložnici. Kde a kdy si nejlépe ustlat

Možná máte potíže s usínáním, možná se bezdůvodně budíte uprostřed noci. Přičítáte to stresu doma či v práci? Třeba máte jen špatně umístěnou postel! A co vaše poloha, ve které spíte? Tyhle tipy vrátí do vašeho spánku svěžest!

Staré čínské učení feng-šuej mimo jiné klade důraz i na probouzení dobrých energií ložnice. Víte, jaké je její nejlepší umístění? Pokud ano, jste o krok napřed, nicméně tohle není všechno, co vám konečně zajistí klidný a posilující spánek.

Kdo si chce co nejvíce užít klid, harmonii a osvěžující pocit, měl by mít ložnici co nejdále od vchodu. Platí, že za ideální se považuje zadní část domu nebo jeho patro. Podle všeho se tak do vašeho spánku nedostane příliš světských a pozemských starostí. A co dál?

Světové strany. Ano, či ne?

Pokud je s vaším spánkem něco v nepořádku, zaměřte se na pozici svojí postele. Ta by měla stát na levé straně, diagonálně ode dveří. To vám umožní mít z postele výhled po celé místnosti, což vás vnitřně uklidní.

Taky se říká, že právě neočekávané příchody (třeba nezvaných hostů) způsobují rozpad životní energie čchi, což se podílí na nesouladu a hádkách. Třeba právě tohle je důvod, proč vám to momentálně doma neklape! Postel přestěhujte. Nemáte jinou možnost, než že je ložnice hned u vchodu do domu, tedy nevyhovuje čínskému vědění?

Předměty vaší záchrany

Nad dveře do ložnice zavěste zrcadlo, které změní tok energie v okolí vchodu. Pro evropský svět je to trochu nezvyklé, takže jestli máte pocit, že by se kdekdo divil, co dělá zrcadlo nad dveřmi, vyřešte to jinak. Obstarejte si křišťál a ten zavěste přímo do dveří ložnice nebo do jejich blízkosti. Není to žádná drahá investice. (Vyplatí se mít ho i v oknech.)

Dál spěte na boku, ne na zádech (poloha rakve). Mnoho východních mistrů feng-šuej tvrdí, že právě poloha rakve zkracuje život až o čtyři roky. A co dál můžete pro svůj spánek i vztah udělat?

Milostné pouto a malé triky

S partnerem spěte na dvoulůžku a nevytvářejte tak mezi sebou mezeru, na stolek umístěte lampu v broskvové nebo růžové barvě, které zvyšuje tok pozitivní energie – a ve stejných barvách i povlečte. Vhodné jsou i pastelové barvy nebo vzory z přírody. Cokoli s travinami či listy bude fajn. Zároveň se vyvarujte mít v ložnici televizi, rádio, elektrický budík nebo mobilní telefon. Přístroje vytvářejí rušivé energetické pole.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat