Prostreno.cz

Obyčejný tvaroh vám zajistí neobyčejně krásné ruce

Nač vlastně kupovat drahé krémy, když je lze v pohodě nahradit něčím mnohem levnějším? No uznejte sami, že po Vánocích se hodí každá koruna. Tuhle domácí péči ocení vaše ruce i peněženka!

Mezi babskými radami se najde řešení každé patové situace. V nouzi vždycky zachrání! Jak mít pokožku na rukou hebkou a vláčnou? Konec studu při sundání rukavic!

Mast s vůní oliv

Olivový olej a jablečný ocet doma jistě máte, viďte? Smíchejte kapku od každého a mast je na světě. Pomáhá na rozpraskanou a drsnou kůži. Po její aplikaci bude váš dotek opět sametový.

Balzám z medu a smetany

Budete potřebovat:

Promícháním všech surovin vznikne balzám, který si vetřete do umytých a osušených rukou. Nechte ho působit klidně i dvě hodiny. Čím déle, tím samozřejmě lépe. Pak už ho jen smyjte a poznejte rozdíl.

Krém z bramborových zbytků

Zbyla vám od oběda bramborová kaše? Výborně, bude se hodit. Možná je to k nevíře, ale jedná se o skvělý prostředek ke zjemnění kůže. Nanášejte ji ještě teplou a po chvilce působení hurá do koupelny pod kohoutek. Když už jsme u toho, máme pro vás i další variantu…

Mazadlo z brambor

Budete potřebovat:

Ze zmíněných ingrediencí vytvořte pastu a pořádně s ní promažte pokožku. Pohodlně se usaďte a hodinu rozjímejte. Poté opláchněte a je po starosti!

Zábal z tvarohu

Budete potřebovat:

  • 40 gramů měkkého tvarohu
  • 1 lžíci medu
  • 2 lžíce vlažné vody

Vše dobře promíchejte a aplikujte. Žádná věda! Ideální doba působení je přibližně 30 minut.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat