Prostreno.cz

V krku se vám usídlil streptokok. Podpořte tělo přírodními prostředky

Byl vám diagnostikován streptokok? Zkuste si naordinovat med, citron a jablečný ocet. Tahle léčba zabírá, případně podpoří tu, kterou vám předepsal váš lékař!

Pyogenní streptokok. Co je vlastně zač? Jedná se o kulovitou bakterii způsobující hnisavé záněty. Přesně ona bývá strůjcem angín, zánětů mandlí i lymfatických uzlin, bolesti v krku a pálení hrdla. Nejčastější léčbou jsou samozřejmě antibiotika, se kterými lékaři v těchto případech vůbec nešetří. Je to dobře? No, jak se to vezme…

První pomoc s následky

Stále se totiž najde vysoké procento těch, kterým tato léčba vůbec nedělá dobře a stanou se obětí nežádoucích účinků. Konkrétně? Zvracení, průjem, bolest žaludku, ztráta chuti k jídlu a celková nevolnost – prostě žádná hitparáda! Existuje i jiné řešení, jak se nežádoucí a nepříjemné bakterie zbavit či jak léčbu co nejvíce podpořit? Jistě, přírodní cestou. Nabízí se tyto zbraně, které pravděpodobně máte ve své kuchyni i po ruce. Po čem sáhnete nejdřív?

Med, poklad všech včelařů

Léčba medem zní možná prapodivně, ale rozhodně se vyplatí ji alespoň vyzkoušet. Vždyť za pokus nic nedáte! Dejte si pro začátek jednu lžíci a hned pocítíte úlevu. Sladká surovina, která se jistě najde v každé domácnosti, je velmi účinná při léčbě infekcí, bolestí a zánětů. Vždyť antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti medu lékaři na základě mnoha studií prokázali již několikrát!

Citron, silák s léčivými schopnostmi

Citrusové plody mají vysoký obsah vitaminu C, což je živina, která si s bakteriemi poradí jako nic. Céčko má schopnost okamžitě tlumit všemožné bolesti v krku a navíc zatne tipec infekci, která se ve vašem těle nevítaně zabydlela. Vidíte, i obyčejný čaj s medem a citronem tedy svede zázraky a postaví vás rychle na nohy.

Jablečný ocet. Dobrák, co nezklame

Ne pro nic za nic se jablečný ocet považuje za elixír mládí i zdraví. Jeho všestrannost a využitelnost jako léčivého a detoxikačního prostředku téměř nezná hranic! Je tedy jasné, že i on udělá se streptokokem krátký a rychlý proces. Smíchaný s vodou působí jako účinné kloktadlo. Ideální poměr jsou dvě polévkové lžíce octa na dvě deci vody.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pikantní polévka z karotky

(3 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat