Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 11.03.2023

Kůži jen pečenou

Nadja 21.02.2023

Ale kde toho Míru vždycky najít? - - - - - - - - - - - - - - - Když koupím kuřecí skelet na polévku, je u něj vždy kůže z celého kuřete. Někdy do kůže zabalím nádivku podobnou té do španěláků a upeču. Ale častěji z kůže odstraním tuk (ten vyškvařím - dostanu sádlo i vynikající škvarečky) a kůži na pánvi vypražím do křupava a nakonec ji trochu osolím. Není nad tuto pochoutku.

Radek 20.02.2023

Clovek by z clanku cekal postup jak na krupavou kurcicku, ale precte si pouze Vase kravoviny...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat