Prostreno.cz

Ovesné brownies ke snídani

Brownies na snídani přece nemůže odpovídat zásadám zdravé stravy! Ne tak docela – Jennifer Garner na svém instagramovém účtu dokázala, že s její verzí ovesných brownies si nejen pochutnáte, ale navíc i uděláte něco pro své tělo. Jak na to?

Patříte také k těm lidem, kteří mají ráno poměrně pomalý rozjezd a nedokážou se pořádně namotivovat do nového dne? Pak má herečka Jennifer Garner připravený tip právě pro vás: "Někdy prostě potřebujete nejen jídlo pro tělo, ale i něco pro duši," vysvětluje ve svém nejnovějším videu na Instagramu a také poskytuje nápad: lahodné brownies k snídani!

A v jejím podání toto lahodné jídlo není tak nezdravé, jak se zdá, protože se připravuje z ovesných vloček a téměř bez cukru, a navíc podle veganských principů. Zatímco tvrdí, že stále ještě nosí pod šaty legíny, ukazuje Jennifer Garner, jak se dají docela snadno připravit lahodné brownies podle receptu à la Danielle Brown z Healthy Girl Kitchen. Výsledek na jejím účtu vypadá nakonec tak lahodně, že ho budete chtít upéct ještě ten den. A pokud nejste follower Instagramu Jennifer Garner, zde je návod, jak to udělat ve třech jednoduchých krocích.

Brownies à la Danielle Brown 

Ingredience

500 ml kokosového mléka

150 ml javorového sirupu

80 g arašídového másla

1 lžička vanilky

160 g ovesných vloček

30 g kakaového prášku

1 lžička jedlé sody

1 polévková lžíce lněného semínka

Špetka soli

60 g čokoládových lupínků

Postup

1 Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 °C. Do mísy nejdříve dejte všechny mokré suroviny, důkladně promíchejte metličkou a potom přidejte všechny suché přísady.

2 Dobře smíchejte, a nakonec přidejte čokoládové lupínky a lehce promíchejte.

3 Nalijte do zapékacích mističek nebo (pokud takové nevlastníte) do jedné velké zapékací mísy, uhlaďte a pečte asi 40 minut.

4 V malých mističkách zkraťte dobu pečení asi na 20–25 minut. 

Zdroj: Instagram Jennifer Garner





Celkem 2 komentářů

Anna Potmesilova
14.07.2022
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat