Tak trochu jiná zábava. Vyhrajte voucher do zábavního parku, který prověří týmového ducha

Že jsou piráti jenom ve filmech? Ale kdeže! Jejich poklad můžete získat v zábavním parku TEPfactor, kde hraním jedinečné týmové hry můžete oslavit nejrůznější životní události. Třem z vás věnujeme voucher v hodnotě 3 000 Kč, chcete?

Potřebujete si od všeho toho shonu odpočinout a přemýšlíte o vhodném víkendovém programu? Jeden nápad bychom měli. A dost možná vás zaujme i v případě, že plánujete velkou narozeninovou oslavu, školní výlet, pracovní teambuilding či rozlučku se svobodou. Co byste řekli na příjemně strávené odpoledne v naprosto jedinečném zábavním parku, kde si na své přijdou děti i dospělí? A těžko říct, koho to tam bude bavit víc!

Nuda? Ta v TEPfactoru nehrozí

TEPfactor je na nejrůznější příležitosti vhodným místem. Je úplně jedno, co přesně hodláte slavit i jak velkou společnost si přivezete s sebou. V tomto zábavním parku si vy i vaši hosté můžete zahrát parádní týmovou hru, která nabízí celé hodiny kvalitní adrenalinové zábavy. V zákoutí autentické pirátské jeskyně na vás totiž čeká 25 úkolů, jejichž plnění mají na starost týmy složené ze dvou až pěti hráčů.

Samotné úkoly jsou navržené tak, aby prověřily jak týmového ducha, tak i zručnost, sílu, logiku a trpělivost. Za každou zdolanou úlohu získáte jednu ze 20 indicií. Tyto nashromážděné klíče následně použijete k otevření čtyř bonusových místností. Truhlici s pirátským pokladem získá opravdu jen tým, kterému se podaří rozluštit všechny úkoly, takže to bude opravdová výzva plná nečekaných překvapení, zvratů i dobrodružství.

Kdo si hraje, nezlobí

Chcete do TEPfactoru vzít rodinu, přátele, spolužáky nebo kolegy z práce? Tahle zábavná jízda stmelí každý kolektiv. A věřte, že na ni nikdo nezapomene! Ostatně, kdy se vám poštěstí návštěva opravdové pirátské jeskyně? Zda tam na vás bude čekat i legendární Jack Sparrow, to si budete muset zjistit sami. A pozor! Aktuálně startuje soutěž, v níž mohou tři výherci získat poukaz do TEPfactoru, jehož hodnota je 3 000 Kč. Zkusíte štěstí? Co ještě vás na tomto parku zaujme?

Nechce se vám domů? Zůstaňte

Chtěli byste si svůj herní úspěch pořádně užít? Popřípadě zkusit pirátský poklad získat znovu, a v ještě lepším čase? Abyste se odjezdem domů nemuseli nijak trápit, TEPfactor nabízí ubytování ve stylových bungalovech. Postará se také o pohoštění, což je naprostá samozřejmost. Vám tedy zbývá jediné – bavit se tak dlouho, jak jen budete chtít. Tížit vás nemusí ani počasí, v TEPfactoru totiž vládne léto celý rok. Neplatí tu ani žádné věkové omezení, ovšem doporučuje se, aby byl minimální věk účastníků 10 let – to proto, aby si hru vychutnal opravdu každý. Nezbývá než dodat, že tento zábavní park sídlí v Chotilsku nedaleko Slapské přehrady. Pobočky má ale i v centru polské Varšavy nebo Dubaji. Otevřeno je pak celý týden, a to od devíti do jednadvaceti hodin.

Více informací naleznete na www. tepfactor.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 voucherů od TEPfactor v hodnotě        3 000 Kč!

Soutěž probíhá od 7.12. do 17.12.2021.

Vyhrává 70., 110. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat