Nedovolte hormonům ovládat váš život. Vyhlašujeme soutěž o uspokojivý milostný život!

Máte unavené libido? Bojuje s ním i váš partner? Rostlinné tobolky PROERECTA WOMAN A PROERECTA LONG situaci mohou napravit. Ženám zlepšují premenstruační a menstruační komfort, mužům zajistí spolehlivou erekci. Právě startujeme soutěž, ve které oba tyto unikátní produkty získají hned tři výherci!

Žijete v dlouhodobě šťastném vztahu. S partnerem se vzájemně milujete, podporujete, motivujete a respektujete. Dokážete se spolu zasmát, ale pokud vám do smíchu zrovna není, i to spolu vždycky překonáte. Ačkoli si prakticky nemáte na co stěžovat, přesto je tu jedna věc, a to vcelku ošemetná. Tou věcí je milostný život, který začíná trochu „kulhat“. Oba totiž cítíte, že libido poněkud stávkujte, což do svazku vnáší nevyřčené otázky. Zní vám to povědomě? Věřte, že to není nic neobvyklého. A naštěstí se to dá řešit. Co stojí za sexuální nechutí a čím se proti ní dá bojovat?

Faktory, které jsou ve hře

Příčiny nízkého libida mohou být různé. Dost možná to má co dělat s tím, že během života se žena přirozeně mění. V každém případě o sexuální apetit zpravidla připravuje stres, poněkud oslabené sebevědomí, nezdravý jídelníček, pracovní vypětí, absence pravidelného pohybu, konzumace alkoholu i užívání hormonální antikoncepce. Svou roli zde sehrávají také úzkosti a potíže se štítnou žlázou. Hodně silný vliv mívá i premenstruační syndrom a s tím spojené hormonální výkyvy. A právě na ně se teď zaměříme.

Hormon jako dobrý sluha, ale zlý pán

Jak premenstruační syndrom označovaný zkratkou PMS vlastně popsat? Jde o soubor fyzických a psychických reakcí, jež se objevují týden či dva před měsíčním cyklem. Ze statistik vyplývá, že postihuje až 90 procent menstruujících žen, přičemž se projevuje nejen oslabeným libidem, ale i střídáním nálad, nadýmáním, bolestí hlavy, citlivostí ňader i trávicími obtížemi. Jako by to celé už tak nebylo dost nepříjemné, PMS může dle lékařů zhoršovat jiné problémy, jako je například astma, alergie, migréna, chronická únava, akné nebo deprese. A teď se nabízí otázka – čím ho zmírnit a být zase sama sebou? Odpovědí je PROERECTA WOMAN!

Příroda zná lék na všechno

PROERECTA WOMAN jsou rostlinné tobolky určené pro zmírnění komplikací spojených nejen s premenstruačním syndromem, ale i menopauzou a samotnou menstruací. Jejich výhodou je, že předpokládají veškeré tělesné změny a vaše tělo na ně připraví. S jejich pomocí přečkáte PMS i menopauzu bez ztráty sexuálního libida, chtíče, výkonnosti i úsměvu na tváři. Jistě se teď ptáte na jejich složení.

Tento jedinečný doplněk stravy, který ženám ve všech směrech rozumí, obsahuje hořčík, extrakt z macy peruánské, ženšen pravý, drmek obecný a zinek. Všechny tyto složky prokazatelně podporují menstruační, premenstruační i menopauzální komfort, zatímco mají vliv na nervový i hormonální systém, imunitu, krevní oběh i kognitivní funkce. Užívají se pouhé dvě tobolky denně, a to společně s jídlem. Právě startujeme soutěž, ve které PROERECTU WOMAN můžete získat! A spolu s ní i doplněk stravy pro vašeho partnera. Když jde totiž o posílení libida a zlepšení sexuálního života, platí přece, že ve dvou se to lépe táhne! Co tedy můžete pro svou drahou polovičku vyhrát?

PROERECTA LONG pro večery plné vášně

Tobolky PROERECTA LONG jsou povinnou výbavou zralých mužů, kteří potřebují pozvednout své milostné schopnosti i výkon. Ovlivňují totiž normální hladinu testosteronu, přičemž dodávají energii, vitalitu i sílu. Mají podobné složení jako přírodní prostředek PROERECTA WOMAN, navíc obsahují jen některé vitaminy nezbytné pro spolehlivou erekci. Sluší se dodat, že se také užívají po dvou tobolkách denně. Zúčastníte se tedy soutěže, ve které tyto produkty můžete vyhrát? Pro shrnutí je třeba připomenout, že ve výherním balíčku jsou rostlinné tobolky PROERECTA WOMAN a tobolky PROERECTA LONG. Hodně štěstí!

Další informace naleznete na internetových stránkách www. proerecta.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze tří balíčků s produkty Proerecta WOMAN A LONG!

Soutěž probíhá od 2.12. do 12.12.2021

Vyhrává 90., 150. a 190. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat