Zasoutěžte si s o jeden sprej pro děti proti roztočům od Exalleru

Skoncujte s projevy alergie na roztoče domácího prachu. Získejte s námi zpět své zdraví a pohodu.

Přípravek ExAller® je klinicky prověřený a doporučovaný světově uznávanými alergology. Přitahuje a eliminuje 99 % roztočů domácího prachu, kteří žijí v kobercích, čalounění a matracích a způsobují alergii. Pociťte úlevu od alergických příznaků již po prvním užití.

Co jsou roztoči domácího prachu?

Roztoči jsou drobní živočichové z třídy pavoukovců, kteří běžně žijí v našich domácnostech. U citlivých osob mohou vyvolávat alergii, která negativně ovlivňuje kvalitu jejich života.

Nejraději žijí v matracích

Matrace jsou pro roztoče ideálním prostředím, protože lidský pot zvyšuje vlhkost matrace a mají tam zajištěný pravidelný přísun potravy. Když je v noci tma a lidské tělo matraci zahřeje, začnou se roztoči vydávat z hloubky matrace k jejímu povrchu. Tam hodují na odumřelých kožních buňkách. Zůstávají po nich jejich schránky a exkrementy. Před východem slunce se roztoči zase vracejí do hlubších vrstev matrace, kde jsou v dokonalém bezpečí. Aby roztoči minimalizovali ztráty vody během dne, produkují takzvané agregační feromony, díky kterým vycítí jeden druhého a shromáždí se ve středu matrace.

Rychle se množí

Roztoči žijí pouze 2 až 3 měsíce, ale velmi rychle se množí. Samička v průběhu života naklade asi 20 až 80 vajíček. Každý roztoč vyprodukuje 20 výkalů za den. Z vajíček se po 6 dnech líhnou larvy. V průběhu dalších 3-4 týdnů larva prochází několika stupni vývoje a po každém z nich svléká schránku. Z larvy se poté stává nymfa, z níž se postupně stane dospělý jedinec.

Více informací naleznete na www.exaller.com

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 sprej od Exalleru!

Soutěž probíhá od 10.12. do 20.12.2021.

Vyhrává 80. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat