Podpořte imunitu s produkty od Herbalife

Zasoutěžte si s námi o 3 balíčky produktů na podporu imunity. Přejeme hodně štěstí!

Microbiotic Max Doplněk stravy Vanilka

Váš trávicí systém je neuvěřitelný. Je domovem bilionů bakterií, dobrých i špatných, a většina z nich žije ve vašich střevech. Střeva toho dělají mnohem více, než si uvědomujete: rozkládají potravu na živiny, uvolňují energii a vylučují odpad z těla. Proto je důležité starat se o zdraví svých střev tím, že jíte potraviny, které obsahují probiotika a prebiotika. Probiotika, například kmeny bakterií Lactobacillus a Bifidobacterium, umí uvést do rovnováhy bohatost a diverzitu ve střevech, zatímco prebiotika slouží jako potrava pro dobré bakterie.  Microbiotic Max je doplněk stravy ve formě prášku, jehož speciální receptura kombinuje probiotika a prebiotickou vlákninu, které se navzájem harmonicky doplňují a pomohou vám dosáhnout cílů ve výživě. Tento produkt má vysoký obsah vlákniny a každá porce obsahuje 2 miliardy živých bakterií kmenů Bifidobacterium lactis a Lactobacillus helveticus.

Vychutnejte si jemnou vanilkovou příchuť tohoto univerzálního produktu. Stačí jej rozpustit v půl sklenici vody nebo přidat do vašeho oblíbeného koktejlu Formula 1, který však rozmíchejte předem. Microbiotic Max se dodává v balení obsahujícím 20 sáčků, proto pro vás bude snazší dosáhnout vašich cílů ve výživě i mimo domov. 

Pokyny k použití: 

Vsypte 1 sáček (2 g) do půl sklenice vody (cca 100 ml) a míchejte, dokud se nerozpustí. Microbiotic Max můžete pít samostatně nebo jej přidat do vašeho oblíbeného koktejlu Formula 1, který však rozmíchejte předem. Tekutiny by měly mít teplotu nižší než 25 °C, abyste neovlivnili účinnost produktu. Vychutnejte si Microbiotic Max jedenkrát denně.

Užívejte tento produkt v rámci vyvážené a pestré stravy, jako součást aktivního zdravého životního stylu.

Immune Booster Doplňkový nápoj

Náš imunitní systém je neuvěřitelně složitou sítí, která každý den tiše a neúnavně pracuje. Podpořte svůj imunitní systém produktem Immune Booster! Tento doplňkový nápoj v prášku obsahuje EpiCor® - vědecky ověřenou složku na bázi sušeného droždí. Immune Booster je chytrou výživou pro váš imunitní systém. Obsahuje také nejdůležitější vitamíny a minerály, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému, např. vitamíny C a D, selen a zinek.  Tento produkt se dodává v krabičce s 10 sáčky, a proto si jej můžete brát s sebou a snadno připravit i mimo domov.

Hlavní charakteristiky a výhody:

  • Osvěžující příchuť černého bezu
  • Obsahuje EpiCor® - vědecky ověřenou složku na bázi sušeného droždí
  • Vysoký obsah nejdůležitějších vitamínů a minerálů, jako jsou vitamíny C a D, selen a zinek, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému
  • Vitamín C, selen a zinek také přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem
  • Vhodný pro vegetariány

Návod k použití:

Vychutnejte si Immune Booster každý den: vsypte jeden sáček (3,7 g) do 150 ml vody a míchejte do rozpuštění. Pijte jednu sklenici denně během jídla.

Užívejte tento produkt vrámci vyvážené a pestré stravy, jako součást zdravého aktivního životního stylu.

Více informací naleznete na www.herbalife.cz

Výherní balíček obsahuje: 2x Microbiotic Max Doplněk stravy Vanilka a 1x Immune Booster Doplňkový nápoj.

Cena balíčku: 2 740 Kč

Zapojte se do soutěže a vyhrajte jeden ze 3 balíčků od Herbalife!

Soutěž probíhá od 11.12. do 21.12.2021.

Vyhrává 50., 90. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat