Retro zvyk lití olova. Zasoutěžte si s námi o 3 kusy tohoto starého zvyku!

Co vás čeká v novém roce? Olovo prozradí :)

Tradiční vánoční lití olova pro opravdové české Vánoce

Tradice lití olova vznikla prý již u starých Keltů a spojovali ji s magickou silou vody, která v určený čas dávala nahlédnout do budoucnosti. Ještě na počátku 20. století se u nás olovo lilo o Vánocích téměř v každé rodině.

Maminko, co neobvyklého budeme dělat na Štědrý den? Takto může znít dotaz miliónů dětí na celém světě. Obnovte tedy i vy tento zábavný vánoční zvyk se sadou Tradiční vánoční lití olova.

Vánoční zvyky přináší do našich domovů to pravé vánoční kouzlo. Souprava Tradiční vánoční lití olova v nádherné krabičce obsahuje vše, co budete k úspěšnému lití olova potřebovat. Naleznete zde pánvičku na tavení a 6 olověných mincí s různými vánočními motivy. Uvnitř balení se nachází výkladový slovník, který vám napoví, jaké jsou podle tvaru odlitku vaše vyhlídky do budoucna. 

Jak na tradiční vánoční lití olova?

Do pánvičky vložíte jednu z přiložených mincí, nad plamenem svíčky minci roztavíte a obsah pánvičky vylijete do připravené misky s vodou. Olovo zatuhne a podle tvaru vylitého olůvka se odhaduje, co koho v následujícím roce čeká. Každý by si měl svoji věštbu odlít sám. Olovo je možné tavit opakovaně. Návod k použití je uveden na obalu a to včetně bezpečnostních pokynů. Krásnou sadou Tradiční vánoční lití olova zkrátíte dětem čekání na Ježíška či si pouze zábavně zpestříte vánoční čas. 

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze tří balíčků Tradičního lití olova!

Soutěž probíhá od 17.12. do 27.12.2021.

Vyhrává 80., 120. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat