V naší soutěži vám podpoříme imunitu třemi balíčky od Biopron

Zima je tu a imunita potřebuje trochu podpořit. Zasoutěžte si s námi o 3 balíčky produktů od Biopron! Hodně štěstí!

1. balíček

Biopron 9 Premium podporuje zdraví a obnovuje střevní mikrobiotu. Vhodné při a po užívání antibiotik.

Probiotický komplex Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ představuje jedinečnou a vyváženou kombinaci probiotických kultur obohacenou o prebiotika fruktooligosacharidy (FOS). Obsahuje 3 kmeny bifidobakterií v kombinaci s laktobacily, obsah probiotických kmenů je doplněn prebiotickým působením FOS. Hlavní podíl obsažených probiotik tvoří bifidobakterie, které jsou důležité zejména pro dětský organismus - bifidobakterie jsou první mikroorganismy, které osídlují trávicí trakt dítěte při přirozeném porodu. 

Biopron Baby je doplněk stravy ve formě kapek, který obsahuje 2 probiotické kmeny, Lactobacillus rhamnosus a Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, pro podporu rovnováhy střevní mikrobioty Vašeho děťátka. Vhodné pro děti od narození.

Cena balíčku: 793 Kč

2. balíček

Biopron9 PREMIUM je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje jedinečnou a vyváženou kombinaci probiotických kultur a prebiotických fruktooligosacharidů (FOS). Obsahuje 9 kmenů živých mikroorganismů v počtu 20 miliard v denní dávce. Probiotika jsou živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele. Osidlují zažívací trakt, kde udržují rovnováhu střevní mikroflóry. Tím příznivě ovlivňují trávení a pomáhají přirozeně posilovat imunitní systém. Prebiotika jsou selektivně fermentované ingredience, které umožňují specifické změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav. Biopron9 PREMIUM Obsahuje 9 kmenů vitálních mikroorganismů ve vysokém počtu 20 miliard v denní dávce. Jeho výhodou je širší spektrum pro podporu rozsáhlejšího osídlení zažívacího traktu. Je vhodný při a po užívání antibiotik. Přípravek mohou užívat dospělí a děti od 3 let.

Biopron Baby probiotické kapky jsou unikátní kombinací dvou probiotických kmenů. Produkt je určený k dlouhodobému podávání, speciálně vhodný pro malé děti s nedostatečně vyvinutým či narušeným přirozeným bakteriálním prostředím.

Cena balíčku: 632 Kč

3. balíček

BIOPRON Forte obsahuje speciální kombinaci probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces boulardii doplněnou o prebiotické fruktooligosacharidy. Díky vysoké kvalitě surovin, použitým procesům a metodám balení je obsah probiotických kultur chráněn před vzdušnou vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy, což zajišťuje jejich životnost a aktivaci až v zažívacím traktu na místě určení.
Speciální technologie zpracování zajišťuje odolnost obsažených bakterií vůči žaludečním i žlučovým kyselinám, které se tak dostanou neporušené až do tlustého střeva.

Probiotický komplex s trávicími enzymy.

Biopron KIDS+ je probiotikum, které obsahuje unikátní kombinaci 4 probiotických kmenů a vitaminů B6 a C pro podporu funkce imunitního systému vašeho dítěte.

Cena balíčku: 862 Kč

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 balíčků od Biopronu!

Soutěž probíhá od 22.12. do 1.1.2022.

Vyhrává 80., 120. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat