Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2022

jen občas

olga 02.05.2023

My opékáme jednak normálně na větvi a nebo v létě vytáhneme gril a když je venku pěkně, tak si užíváme toho, že se prostě běžně dostáváme i na terasu a tam grilujeme třeba ryby a nebo hovězí steaky. Manžel byl na jednom kurzu a dost se toho naučil, tak je kuchař u nás on momentálně.

Míša olga 04.05.2023

Je dobré ty chlapy čas od času vyslat na nějaké školení. Jednak si člověk užije chvíli volna sama pro sebe a druhak se protější strana něco naučí a také si vyčistí hlavu. Co se tam dozvěděl?

Míša 04.05.2023

No jednak se dozvěděl že mě naprosto miluje a nemůže beze mě být ani jeden den, za což jsem byl neskutečně šťastná a lásku jsem mu opětovala. A druhak se dozvěděl že bychom v kuchyni měli používat titanové nádobí. Dokonce dostal tip na zgastro .cz. Tam je prý skvělý výběr.

olga Míša 04.05.2023

No tak to je krásné že si takto můžete vzájemně vyměňovat lásku, to mě vždy moc bavilo ve vztahu když ten druhý byl oporou. Neskutečně to člověku nabíjí energii, já jsem za takový přístup vždy moc ráda. No a děkuji za ten tip. Já si něco zjistím a uvidím, jestli náhodou nebude dobrý nápad to také pořídit domů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat