Prostreno.cz

Rybí filé v alobalu

Ryba s hořčičným máslem pečená v alobalu.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 731 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 4 plátky rybího filé - á 200 g
  • 130 g změklého másla
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 ks cibule - nadrobno nasekané
  • 1 lžička koření kari
  • 1 ks bio citronu
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na potření
  • 1 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

  1. Filé osolte a opepřete.
  2. Citrón nakrájejte na plátky.
  3. V misce vymíchejte máslo s hořčicí, cibulí a kořením kari.
  4. Z alobalu vystřihněte 4 čtverce a potřete je máslem.
  5. Na každý čtverec položte rybí filé, na rybu dejte kopeček připraveného másla, plátky citrónu a rybu zabalte.
  6. Můžete přidat snítku oblíbené bylinky. Pečte v troubě předehřáté na 180°C přibližně 20 - 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,80g
  • Sacharidy:

    95,70g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    173,05g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba pečená ve vinných listech

(13 hlasů)
45min
190 kJ

Ryba v alobalu

(12 hlasů)
60min
2458 kJ

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
507 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat