Prostreno.cz

Pečené rybí podkovy

Rybí podkovy s dijonskou hořčicí a javorovým sirupem.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 1h a 20min

    45min příprava

    35min vaření

  • 518 kJ / 124 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 ks rybí podkovy - kapr, losos aj.
  • 8 snítek čerstvého kopru
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 ks bio citronu
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • Na marinádu
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce dijonské hořčice

Postup přípravy

  1. Smíchejte javorový sirup, dijonskou hořčici, máslo a citronovou šťávu.
  2. Ryby uložte do zapékací misky, potřete je z obou stran marinádou, posypte snítkami kopru, přikryjte a dejte na 30 minut do chladu.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Ryby osolte, opepřete a pečte podle druhu ryby a velikosti porcí 20 - 35 minut.
  5. Podávejte s plátky citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,80g
  • Sacharidy:

    157,80g
    • Cukry:

      72,00g
  • Tuky:

    102,80g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 124 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
507 kJ

Treska pečená v troubě

(24 hlasů)
35min
962 kJ

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
603 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené rybí podkovy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat