Prostreno.cz

Vepřové kotlety se zelným salátem

Kotlety pečené na fenyklu, podávané s čerstvým salátem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 780 kJ / 186 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do velké misky nasypte na jemné nudličky pokrájené zelí, přidejte na velmi tenké plátky nakrájená jablka, ocet a 4 polévkové lžíce oleje, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte.
  2. Kotlety naklepejte a opepřete.
  3. V pánvi rozehřejte olej, přidejte fenykl, mletou papriku a promíchejte.
  4. Na takto připraveném oleji opečte z obou stran kotlety, doměkka. Maso můžete přikrýt pokličkou, bude šťavnatější.
  5. Když jsou kotlety měkké, osolte je.
  6. Kotlety podávejte se salátem, posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,80g
  • Sacharidy:

    152,60g
    • Cukry:

      32,20g
  • Tuky:

    138,73g
  • Vláknina:

    66,00g

Aktivita pro spálení: 186 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Saltimbocca z vepřového masa

(2 hlasů)
45min
394 kJ

Grilované vepřové kotlety

(2 hlasů)
55min
1163 kJ

Vepřová panenka zapečená se zeleninou

(2 hlasů)
1h a 25min
502 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety se zelným salátem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat