Prostreno.cz

Marinované hroznové víno

Chuťovka se skvěle hodí k jakémukoli sýru. Nejlépe se hodí k sýrům s modrou plísní.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 953 kJ / 227 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy41g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Hrozny umyjte a nechte je oschnout. Jednotlivé kuličky dejte do misky.
  2. Vodu nalijte do rendlíku, přidejte cukr, skořici, hřebíček a ocet, zahřejte a míchejte, až se cukr rozpustí. Nakonec vmíchejte pepř.
  3. Do takto připravené směsi nasypte kuličky vína a nechte je projít varem.
  4. Nechte je vychladnout a dejte na minimálně půl hodiny do chladu "uležet".
  5. Před podáním odstraňte tyčinky skořice a hřebíček.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,80g
  • Sacharidy:

    328,30g
    • Cukry:

      108,00g
  • Tuky:

    21,92g
  • Vláknina:

    78,00g

Aktivita pro spálení: 227 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaná kukuřice

(10 hlasů)
50min
679 kJ

Nakládaný balkánský sýr se zeleným pepřem

(1 hlasů)
30min
1125 kJ

Plněné ostré papriky

(4 hlasů)
45min
767 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinované hroznové víno

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat