Prostreno.cz

Jehněčí guláš z trouby

Chutná stejně skvěle jako hovězí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 713 kJ / 170 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy10g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V nádobě vhodné na pečení v troubě rozehřejte olej, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, na nudličky nakrájený zázvor a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. K masu přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, rajčata, víno, vývar, sůl, pepř, bobkový list, rozmarýn, kmín a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.

TIP:

Doba dušení závisí na použitém druhu masa.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,48g
  • Sacharidy:

    301,22g
    • Cukry:

      21,19g
  • Tuky:

    169,78g
  • Vláknina:

    113,10g

Aktivita pro spálení: 170 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
723 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
986 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
738 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš z trouby

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat