Prostreno.cz

Pečený jehněčí krk

Marinovaný jehněčí krk s granátovým jablkem.

  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1472 kJ / 351 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky32g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na 4 porce.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Před podáváním posypte porce masa jadérky granátového jablka a zakápněte šťávou z granátového jablka.
  7. Podávejte se salátem z čerstvého zelí a bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,10g
  • Sacharidy:

    321,30g
    • Cukry:

      93,00g
  • Tuky:

    213,30g
  • Vláknina:

    106,00g

Aktivita pro spálení: 351 kcal

43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
723 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
986 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
738 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečený jehněčí krk

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat