Prostreno.cz

Marinovaná zelenina

Marinovanou zeleninu můžete jíst jen tak, jako přílohu k jídlu nebo použít jako základ pro salát.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 347 kJ / 83 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev, omyté ředkvičky a okurku nakrájejte na plátky.
  2. Zeleninu nasypte do sklenice.
  3. Přidejte nakrájenou chilli papričku bez semínek, na plátky nakrájený česnek a nasekaný koriandr.
  4. V rendlíku svařte vodu, ocet, cukr a sůl. Pak nechte nálev trochu vychladnout, aby nebyl vařící.
  5. Nálevem zalijte zeleninu, zakápněte olejem a nechte přes noc v lednici marinovat.

TIP:

K zelenině můžete přidat malé žampiony, nejlépe hnědé.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,77g
  • Sacharidy:

    163,35g
    • Cukry:

      111,80g
  • Tuky:

    119,43g
  • Vláknina:

    9,10g

Aktivita pro spálení: 83 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Rajčatový salát s kukuřicí

(1 hlasů)
20min
415 kJ

Rýžový salát s hráškem a paprikou

(2 hlasů)
50min
349 kJ

Italský salát

(5 hlasů)
15min
674 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Marinovaná zelenina

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat