Prostreno.cz

Masové karbanátky s pekingským zelím

Obměňte klasické karbanátky přidáním pekingského zelí.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 856 kJ / 204 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy17g
tuky11g

Ingredience na

  • 800 g mletého vepřového masa
  • 200 g pekingského zelí
  • 2 ks rozšlehaných vajec
  • 2 stroužky česneku
  • 0,5 hrnku panko strouhanky - podle potřeby více
  • 2 špetky bílého pepře
  • 4 špetky soli
  • 200 ml kuřecího vývaru
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Mleté maso dejte do mísy, přidejte jemně nakrájené zelí, vejce, sůl, pepř, panko strouhanku, prolisovaný česnek a vše důkladně promíchejte.
  3. Z hmoty tvarujte menší karbanátky, obalte je v hladké mouce a pokládejte je do pekáčku.
  4. Karbanátky podlijte vývarem, přikryjte a duste v předehřáté troubě přibližně 45-50 minut.
  5. Podávejte s oblíbeným dresinkem.

TIP:

Zelí nakrájejte a spařte vařící vodou.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,50g
  • Sacharidy:

    258,46g
    • Cukry:

      14,40g
  • Tuky:

    36,41g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 204 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové nudličky s klobásou

(5 hlasů)
1h a 30min
695 kJ

Vepřová panenka marinovaná s mátou

(1 hlasů)
35min
1356 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Masové karbanátky s pekingským zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat