Prostreno.cz

Králík na bílém víně

Dušený králík na víně s mandlemi.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 825 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy9g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  2. Naporcované maso prošpikujte slaninou a obalte ho v hladké mouce.
  3. Na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  4. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  5. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem, zalijte vínem, vývarem a duste doměkka.
  6. Před dokončením přidejte k masu mandle.
  7. Můžete podávat s dušenou kapustou a rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    128,00g
  • Sacharidy:

    236,80g
    • Cukry:

      19,34g
  • Tuky:

    197,83g
  • Vláknina:

    55,80g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Dijonský dušený králík

(8 hlasů)
1h a 35min
802 kJ

Pečený králík

(3 hlasů)
1h a 35min
598 kJ

Králík na pivu

(1 hlasů)
1h a 20min
635 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat