Ingredience na
- 2 lžíce
hnědého cukru
- 2 lžíce
sojové omáčky
- 1 lžíce
dijonské hořčice
- 200 ml
kečupu
- 200 ml
světlého piva
- 2 lžíce
rumu
- 1 kg
mletého vepřového masa
- 2 plátky
toustového chleba
- 150 ml
mléka
- 1 ks
šalotka
- 1 ks
pečené červené papriky v oleji
- dobře okapaná
- 2 ks
rozšlehaných vajec
- 1 lžíce
koření na steaky
- nebo jiné oblíbené
- 2 špetky
soli
- 0.5 hrnku
petrželky
- nakrájené
- Na vymazání
- 2 lžíce
oleje
TIP:
Glazování je postup, který se používá k tomu, aby se docílilo u některých potravin při pečení nebo po dokončení vlhkého a lesklého povrchu, glazury. Ke glazování před pečením se používají různé tekutiny, například mléko nebo pivo, dále pak rozšlehaná vejce, zředěný med a další.