Prostreno.cz

Vepřová kýta se zelím

Dušené vepřové maso s bílým zelím.

  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 575 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na

  • 800 g vepřové kýty
  • 0.5 lžičky soli
  • 2 lžíce sádla
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 špetky kmínu
  • 250 ml masového vývaru
  • 600 g bílého zelí

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky.
  2. V kastrolu rozehřejte sádlo a na sádle orestujte oloupanou, nakrájenou cibuli a maso.
  3. Přidejte na plátky nakrájený česnek, posypte kmínem podlijte vývarem a duste 15 minut.
  4. Zelí nakrájejte na nudličky a přidejte ho k masu.
  5. Podle chuti osolte a duste, až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,80g
  • Sacharidy:

    98,50g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    137,46g
  • Vláknina:

    15,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová pečeně s medovou glazurou

(2 hlasů)
1h a 50min
732 kJ

Glazovaná sekaná z vepřového masa

(5 hlasů)
2h a 5min
708 kJ

Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

(1 hlasů)
1h a 20min
569 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat