Prostreno.cz

Thajský chilli džem

Pikantní příloha k sýrům, grilovanému masu, skvělý k přípravě chuťovek studené kuchyně.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 40min

    25min příprava

    15min vaření

  • 306 kJ / 73 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy13g
tuky2g

Ingredience na

  • 10 ks dlouhých červených paprik - feferonek
  • 50 ml kvalitního oleje
  • 4 ks červené kapie
  • 1 palice česneku
  • 4 ks velké šalotky
  • 120 g hnědého cukru
  • 0.5 lžičky soli
  • 60 ml rýžového octa
  • 0.5 lžičky mletého zázvoru
  • 3 snítky koriandru
  • 2 lžičky rybí omáčky

Postup přípravy

  1. Očištěné kapie, chilli papričky bez semínek, oloupanou šalotku a česnek nasekejte nahrubo (v robotu).
  2. Směs nasypte do hrnce.
  3. Přidejte ostatní suroviny, přiveďte k varu a duste za stálého míchání 15 minut.
  4. Dejte do sklenice, zavíčkujte a uložte v chladu.
  5. Pokud chcete uchovat déle, sterilujte 15 minut při 80 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,10g
  • Sacharidy:

    188,50g
    • Cukry:

      113,00g
  • Tuky:

    119,68g
  • Vláknina:

    10,00g

Aktivita pro spálení: 73 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Zeleninová směs pod maso

(2 hlasů)
55min
1281 kJ

Červená řepa s brusinkami

(1 hlasů)
1h a 15min
222 kJ

Švestkové čatní

(1 hlasů)
1h a 20min
332 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Thajský chilli džem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat