Prostreno.cz

Treska v rajčatové omáčce

Treska je velice chutná mořská ryba. S rajčaty bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 459 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 4 lžících oleje orestujte nakrájenou cibulku a pažitku. Přidejte nakrájená rajčata i s nálevem, cukr, sójovou omáčku a natrhaný tymián. Duste 5 minut.
  2. Vložte filety, posypte solí a pepřem, přikryjte a duste 10 minut.
  3. Mezitím potřete větvičky s rajčaty olejem. Položte na alobal a v troubě vyhřáté na 200°C pečte 10 minut. Na talíře dejte omáčku, porci ryby a větvičku rajčat.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,94g
  • Sacharidy:

    210,42g
    • Cukry:

      113,79g
  • Tuky:

    106,10g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
345 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
506 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
702 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

maxiking
04.05.2016
hedvika
03.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v rajčatové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat