Prostreno.cz

Dušený fenykl

Recept na dušený fenykl s rajčaty.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 365 kJ / 87 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl podélně rozkrojte a nakrájejte na čtvrtky. Omytá rajčata, šalotku, česnek a tymián nakrájejte.
  2. Semena fenyklu orestujte na pánvi na oleji. Přidejte rajčata, šalotku, tymián a česnek. Zalijte vínem, osolte, přidejte cukr a ochuťte pepřem. Přikryjte a duste 20 minut.

TIP:

Fenykl je vynikající dietní a detoxikační prostředek - váže na sebe tuky a jedovaté látky. Držíte-li dietu, fenykl do svého jídelníčku určitě zařaďte.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,93g
  • Sacharidy:

    278,51g
    • Cukry:

      120,20g
  • Tuky:

    147,41g
  • Vláknina:

    76,10g

Aktivita pro spálení: 87 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Žampiony dušené s hráškem

(22 hlasů)
25min
721 kJ

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
715 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
598 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

maxiking
04.05.2016
Anonym
04.05.2016
Anonym
04.05.2016
Anonym
04.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušený fenykl

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat