Prostreno.cz

Pstruzi ve slaninovém kabátku

Pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby, stačí jim jednoduchá úprava.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 1558 kJ / 372 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny26g
sacharidy2g
tuky34g

Ingredience na

  • 4 ks menších, vykuchaných pstruhů
  • 0.5 svazku tymiánu
  • 1 ks bio citronu - nakrájený na tenké plátky
  • 4 plátky másla
  • 12 plátků anglické slaniny
  • 1.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • Na vymazání
  • 1 lžíce tuku

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté ryby osolte, opepřete, dovnitř vložte snítky tymiánu, plátky citrónu a ryby obalte anglickou slaninou.
  3. Pstruhy uložte do vymazané zapékací misky, na každého pstruha položte plátek másla, ryby přikryjte a pečte v troubě podle velikosti pstruha 25-35 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,20g
  • Sacharidy:

    99,00g
    • Cukry:

      13,14g
  • Tuky:

    225,50g
  • Vláknina:

    41,00g

Aktivita pro spálení: 372 kcal

46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení



Podobné recepty

Domácí rybí karbanátky

(3 hlasů)
1h a 15min
712 kJ

Křupavé krevety

(4 hlasů)
45min
710 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruzi ve slaninovém kabátku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat