Prostreno.cz

Houbový koláč

Koláč z listového těsta se žampiony a fazolkami.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 765 kJ / 182 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy14g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Plech vyložte pečícím papírem.
  3. Fazolky blanšírujte 3 minuty v osolené vodě, fazolky sceďte a přelijte je ledovou vodou a nechte je okapat.
  4. V pánvi nechte rozehřát máslo, přidejte na plátky nakrájenou šalotku a nechte ji zesklovatět.
  5. Přidejte na plátky nakrájené žampiony, tymián a přibližně 4 minuty restujte.
  6. Přidejte česnek, podle chuti osolte, opepřete a 2 minuty míchejte. Snítky tymiánu vyndejte a houby nechte vychladnout.
  7. Těsto vyválejte na velikost plechu a přeneste ho na plech.
  8. Těsto potřete rozšlehaným vejcem.
  9. Na těsto uložte kousek od kraje zelené fazoly a rovnoměrně je posypte připravenými žampióny.
  10. Vše posypte rozdrobeným sýrem.
  11. Pečte v předehřáté troubě 15-20 minut, nebo dokud nejsou okraje upečené do zlatova.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,69g
  • Sacharidy:

    188,84g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    166,63g
  • Vláknina:

    48,72g

Aktivita pro spálení: 182 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený hermelín se žampiony

(1 hlasů)
60min
678 kJ

Klobáskové špízy

(3 hlasů)
35min
500 kJ

Italská frittata

40min
633 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Houbový koláč

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat