Prostreno.cz

Vepřové maso s řapíkatým celerem

Dušené vepřové maso se zeleninou.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 820 kJ / 196 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy5g
tuky13g

Ingredience na

  • 800 g vepřové kýty
  • 1 ks celého pórku - menší
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 1 ks cibule
  • 300 ml kuřecího vývaru
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 3 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Očištěný pórek, cibuli a celer nakrájejte na plátky.
  3. Maso a cibuli krátce orestujte na másle s olejem.
  4. Maso podlijte vývarem a duste doměkka.
  5. Když je maso skoro měkké přidejte k masu pórek, řapíkatý celer, škrob rozmíchaný ve 100 ml vody a duste doměkka.
  6. Maso podle chuti osolte a opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,89g
  • Sacharidy:

    180,62g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    200,41g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 196 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Plněná vepřová kotleta

1h a 20min
1207 kJ

Vepřová panenka se zelenými fazolkami

(1 hlasů)
1h a 5min
361 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s řapíkatým celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat