Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Omáčka k rybám

sun
7hlasů
Hodnotit

30min

10min příprava

20min vaření

1375 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:33g tuky1g sacharidy0g bílkoviny

Francouzská máslová omáčka, která je vhodná k rybám.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 200 g velmi studeného másla
  • 2 lžíce studené vody
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 3 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžičky šalotky - najemno nasekané
  • 1 lžička čerstvé citronové šťávy
  • 2 špetky bílého mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Do rendlíku nalijte víno, přidejte vinný ocet, šalotku a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  • Přidejte 2 lžíce studené vody a po malých dávkách zašlehejte máslo.
  • Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bramborová kaše s anglickou slaninou

Bramborová kaše s anglickou slaninou

1 hlas
50min 523 kJ 99 Kč
Špenátový dip

Špenátový dip

1 hlas
25min 534 kJ 120 Kč
Nakládané červené zelí

Nakládané červené zelí

3 hlasy
30min 186 kJ 50 Kč
Máslové pečené brambory

Máslové pečené brambory

0 hlasů
1h a 5min 560 kJ 55 Kč
Bramborové lokše

Bramborové lokše

5 hlasů
1h a 10min 675 kJ 45 Kč
Mango salsa

Mango salsa

1 hlas
20min 199 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření