Prostreno.cz

Omáčka k rybám

Francouzská máslová omáčka, která je vhodná k rybám.

Ohodnotit
(8 hlasů)
sun
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 1411 kJ / 337 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky33g

Ingredience na

  • 200 g velmi studeného másla
  • 2 lžíce studené vody
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 3 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžičky šalotky - najemno nasekané
  • 1 lžička čerstvé citronové šťávy
  • 2 špetky bílého mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte víno, přidejte vinný ocet, šalotku a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  2. Přidejte 2 lžíce studené vody a po malých dávkách zašlehejte máslo.
  3. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,90g
  • Sacharidy:

    94,30g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    85,10g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 337 kcal

42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborová kaše s anglickou slaninou

(1 hlasů)
50min
640 kJ

Špenátový dip

(1 hlasů)
25min
971 kJ

Nakládané červené zelí

(4 hlasů)
30min
198 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Omáčka k rybám

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat