Prostreno.cz

Kuřecí polévka s řapíkatým celerem

Chutná, sytá polévka z kuřecích prsou a zeleniny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 323 kJ / 77 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy11g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na menší kousky.
  2. Na másle nechte zpěnit nakrájenou šalotku a česnek.
  3. Přidejte ostatní zeleninu a minutu míchejte.
  4. Přidejte na kousky nakrájené maso, zalijte vývarem a vařte, až je maso měkké.
  5. Před koncem vaření nasypte do polévky hrášek, přidejte vařené těstoviny, dochuťte solí a pepřem.
  6. Polévku podávejte posypanou nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,54g
  • Sacharidy:

    235,70g
    • Cukry:

      28,00g
  • Tuky:

    91,33g
  • Vláknina:

    41,10g

Aktivita pro spálení: 77 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z topinambur a artyčoku

(7 hlasů)
1h a 5min
416 kJ

Polévka s treskou a rýží

(3 hlasů)
1h a 5min
460 kJ

Polévka z řapíkatého celeru

(3 hlasů)
55min
261 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí polévka s řapíkatým celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat