Prostreno.cz

Ryba s čerstvým špenátem

Ideální pro přípravu je tuňák, nejlépe čerstvý, ale můžete použít i mražené porce tuňáka nebo lososa stejně jako jiné ryby, třeba našeho kapra.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 788 kJ / 188 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V misce promíchejte ingredience na zálivku.
  2. Osušené porce ryby potřete z obou stran připravenou zálivkou.
  3. Špenát a rukolu nasypte do velké misky a přidejte zbývající zálivku. Promíchejte.
  4. Ryby zvolna opečte v pánvi na másle s olejem. Ryby můžete připravit i na grilovací pánvi.
  5. Špenát rozdělte na talíře, přidejte rybu a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,91g
  • Sacharidy:

    220,52g
    • Cukry:

      94,60g
  • Tuky:

    308,54g
  • Vláknina:

    39,59g

Aktivita pro spálení: 188 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s citronovým máslem

(2 hlasů)
60min
851 kJ

Treska pečená v troubě

(8 hlasů)
1h a 10min
389 kJ

Treska s pomerančovou šťávou

(1 hlasů)
55min
324 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s čerstvým špenátem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat